Nieuws:
Doe mee met de fotowedstrijd

Na het succes van de verhalenwedstrijd en de gedichtenwedstrijd organiseert Stichting Emetofobie dit jaar een fotowedstrijd. Stuur foto's in die voor jou emetofobie uitbeelden, maar zorg ervoor dat ze niet te plastisch zijn. In september gaan we stemmen en de mooiste foto’s gebruiken we in onze nieuwe folder.

Nieuws:
Meld je aan voor de infodag

Het programma voor de Infodag Emetofobie 2007 is bekend. Het belooft een gezellig dag te worden met veel mogelijkheden om informatie te vergaren over therapieën, maar er is ook veel tijd voor lotgenotencontact. Kortom; een dag die je niet mag missen. Dus bekijk het programma en zorg dat je erbij bent!

Nieuws:
Heb jij de stichting al gemachtigd?

Word jij ook vriend van Stichting Emetofobie en zorg jij er samen met ons voor dat mensen met emetofobie een betere diagnose en hulp krijgen?
Machtig de Stichting Emetofobie om een maandelijkse afschrijving te doen! Ben je al vriend en wil je ons machtigen?
Neem dan contact met ons op.

Discussie:
Jouw grootste overwinning deze vakantie?

De vakantie zit er al weer op voor de meesten van ons. Wat was jouw grootste overwinning deze vakantie? Heb je voor het eerst zonder zorgen in een ‘vreemd’ restaurant gegeten of ben je eindelijk zonder buikpijn aan je reis begonnen. Wissel op het forum jouw ervaringen uit!

Uitgelicht:
Ingeborg en Vincent

Ingeborg en Vincent, de organisatoren van de Infodag Emetofobie
Een infodag?
I: Ja! Zo’n dag is heel belangrijk. Een doel van de stichting is meer bekendheid, en daar is de infodag zeker een onderdeel van.

Leuk om te organiseren?
V: Het is inderdaad echt een uitdaging om zo’n veelzijdige dag te organiseren. We kunnen er veel creativiteit in kwijt.
I: Zeker. Vooral nadenken over de indeling en de publiciteit is erg leuk.

Wat hopen jullie te bereiken?
V: We hopen op een middag waar mensen goede info krijgen en waar de leden elkaar beter leren kennen.
I: Ja, want bovenal willen we iedereen gewoon een leuke dag bezorgen!