Aankondiging:
Infodag Emetofobie op 27 oktober

'Therapie en Emetofobie'. Dat is het thema van de eerste Infodag Emetofobie, die op 27 oktober a.s. in Zeist plaatsvindt. Deze dag vervangt de emetofobendag, die al vier jaar een succes is. Binnenkort zal de agenda voor de infodag bekend worden gemaakt. Houd 27 oktober dus alvast vrij in je agenda!

Jaarverslag 2006

Het jaar 2006 stond voor Stichting Emetofobie in het teken van de oprichting. Het was een kort jaar, maar ondanks dat hebben we mooie resultaten behaald, waar we trots op zijn.

Lees het jaarverslag 2006

Automatisch doneren

Steun jij de stichting al?

Vanaf nu is het mogelijk om de stichting te machtigen voor 2 euro per maand.

Je ontvangt binnenkort een e-mail met meer uitleg.

Discussie:
Relaxed op vakantie

Wordt er niemand ziek? Overleef ik de vlucht zonder paniek? Is het eten daar wel te vertrouwen? Vlak voor de vakantie zullen deze vragen vele emetofoben bekend voorkomen. Deel je zelfhulp-tips hoe met je angst om te gaan tijdens de vakantie.

Nieuwe secretaris

Sinds 1 april heeft Stichting Emetofobie een nieuwe secretaris, namelijk Rianne Keurentjes.

Rianne volgt Marinet op, die afgetreden is, omdat haar fobie een steeds minder grote rol speelt in haar leven.

Wij danken Marinet voor haar inzet, en we heten Rianne van harte welkom.