De nieuwsbrief Emetobrief is een uitgave van Stichting Emetofobie

Nieuws:
Laatste kans aanmelden Infodag zaterdag 8 september a.s.

Op zaterdag 8 september houdt Stichting Emetofobie haar jaarlijkse infodag. Deze vindt plaats op dezelfde ruime en rustige locatie als de afgelopen 4 jaren: op de partyboerderij Champ'Aubert in Driebergen.

Dit jaar is het thema 'Emetofobie en internettherapie'. Dr. Wiljo van Hout van de Rijksuniversiteit Groningen is aanwezig met studenten Annemieke Kamstra en Linda Ringenier. Dr. van Hout doet samen met dr. Theo Bouman onderzoek naar emetofobie en zij zijn het afgelopen jaar bijgestaan door de twee studenten. Zij zullen vertellen over emetofobie in het algemeen en wat onderzoek tot nu toe heeft opgeleverd. Aansluitend zullen zij vragen beantwoorden van aanwezigen.

Dr. Annemieke van Straten zal onder andere de werking van therapie via internet uitleggen. Debby Gaakink heeft therapie via internet gevolgd en zij zal vertellen over haar ervaringen.

Het volledige programma is te lezen op de website van de stichting.

Aanmelden is nog maar een paar dagen mogelijk! Meld je dus snel aan!

We zien je graag de 8e!

Lees verder >>

Discussier mee:
Discussier mee: Is emetofobie de lastigste fobie?

Emetofobie is een vervelende fobie. Maar is het ook de lastigste? Discussier mee op ons forum!

Lees verder >>

Nieuws:
Vrijwilligers gezocht!

Stichting Emetofobie zoekt vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers om te ondersteunen bij een allerhande werkzaamheden. Wil jij meehelpen meer bekendheid en begrip voor de fobie te creeren? Wil jij verschil maken en deelnemen aan een hecht team? Wil jij een mooie ervaring toevoegen aan je CV? Neem dan snel contact met ons op via: info@stichtingemetofobie.nl!Nieuws:
Volg jij Stichting Emetofobie al?
Lees verder >>


 

nix
Copyright Stichting Emetofobie 2012
Website gemaakt door:
Web-Wise
Inloggen beheerder