De nieuwsbrief Emetobrief is een uitgave van Stichting Emetofobie

Nieuws uit het bestuur:
Nieuwe Secretaris: Chantal Hergt!

Vanaf 1 januari 2012 heeft Stichting Emetofobie een nieuwe secretaris: Chantal Hergt. Ze is al enige jaren actief als vrijwilliger van de stichting en zal nu toetreden tot het bestuur. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe functie!

Lees verder >>

Save the date:
Infodag op 8 september 2012!

De jaarlijkse infodag van Stichting Emetofobie zal dit jaar worden gehouden op 8 september! Noteer hem vast in je agenda. Later dit jaar zullen het programma en de aanvullende informatie bekend worden.


In de media:
Emetofobie in Mijn Geheim

Deze maand verscheen er in de "Mijn geheim" een artikel over emetofobie. Hierin vertelt een aantal mensen met emetofobie openhartig over hun fobie. Hieronder kun je een ingescande versie van het artikel vinden.

Lees verder >>


Even voorstellen:
ChantalVanaf 1 januari 2012 ben ik de nieuwe secretaris en daarom stel ik me bij deze voor.
Mijn naam is Chantal Hergt. Sinds 2008 ben ik werkzaam als vrijwilliger voor de stichting. Erg dankbaar ben ik voor deze kans de stichting te mogen helpen.

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor mensen met emetofobie en hun omgeving.
Ook beantwoord ik e-mails van therapeuten. Soms antwoord ik uit ervaring en soms komt mijn kennis rond voeding van pas (als diėtist i.o.). Dit jaar is de folder ‘van ondergewicht naar een gezond gewicht’ afgedrukt die ik samen met een andere diėtist i.o. heb gemaakt.

Sinds mijn achtste levensjaar heb ik last van emetofobie. Nu, 13 jaar later, ben ik niet fobievrij, maar er is goed mee te leven.
Ik hoop nog jaren werk te kunnen en mogen doen voor de stichting. Ik hoop mensen te kunnen steunen.

Groetjes,
Chantal 

nix
Copyright Stichting Emetofobie 2012
Website gemaakt door:
Web-Wise
Inloggen beheerder