De nieuwsbrief Emetobrief is een uitgave van Stichting Emetofobie

Nieuws:
Laatste kans aanmelden infodag zaterdag 10 september a.s.

Zaterdag 10 september houdt Stichting Emetofobie haar jaarlijkse infodag. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Wil je komen, dan is dit de laatste kans om je aan te melden. Je kunt dit doen via info@stichtingemetofobie.nl. Vermeld daarbij of je vriend bent van de stichting en met hoeveel personen je komt.Lees verder >>

Nieuws:
Lezing emetofobie en gezonde voeding op infodag!

Op de infodag a.s. zaterdag zal Chantal Hergt (zelf emetofoob en diŽtist i.o.) een lezing geven over emetofobie en gezonde voeding. Deze lezing zal onder andere bestaan uit een deel anatomie van het lichaam. Verder zal zij vertellen wat voeding doet voor het lichaam en wat de risico's zijn van ongezond/niet eten. Dit zal aan de hand van een case study van iemand met emetofobie worden toegelicht. Wil je deze interessante lezing bijwonen? Kom dan a.s. zaterdag naar de infodag en meld je aan via info@stichtingemetofobie.nlNieuws:
Extra gast : Hypnoworks geeft lezing op infodagMet enige trots kunnen we jullie vertellen dat we er voor komende zaterdag nog een extra spreker bij hebben:

Dhr. Erik Willems van Hypnoworks (www.hypnoworks.nl) komt een lezing geven over hypnotherapie en NLP met emetofobie.


Lees verder >>


 

nix
Copyright Stichting Emetofobie 2012
Website gemaakt door:
Web-Wise
Inloggen beheerder