De nieuwsbrief Emetobrief is een uitgave van Stichting Emetofobie

Nieuws:
Uitnodiging Infodag: 25 september

Infodag Emetofobie 2010:

Wat? Infodag emetofobie
Wanneer? Zaterdag 25 september van 13:00 uur tot 17:00 uur
Waar? Driebergen
Toegangsprijs? 5 euro, inclusief 1 consumptie (gratis voor donateurs en vrijwilligers)Op zaterdag 25 september houdt Stichting Emetofobie haar jaarlijkse infodag. Deze vindt plaats op dezelfde ruime en rustige locatie als 2008 en 2009: op de partyboerderij Champ'Aubert in Driebergen.

Het doel van de infodag is het verkrijgen van informatie en lotgenotencontact. De infodag is elk jaar erg gezellig. Zowel mensen met emetofobie als partners en ouders wisselen ervaringen uit met onbekende lotgenoten of kletsen bij met oude bekenden van het forum of vorige infodagen.

Kortom, een dag die je niet mag missen!

Het programma van de dag zal er als volgt uit zien:

13:00 Welkomstwoordje
13:15 Presentatie Emetofobie en Homeopathie
13:45 Inspirerende verhalen "genezen emetofoben"
15:00 Lotgenotencontact
17:00 Einde Infodag


Lees verder >>

Nieuws:
Praat mee: wanneer realiseer je je dat je last hebt van spanningsmisselijkheid?

Ja hoor, het is weer zover, je hebt last van misselijkheid. Na een tijdje kom je erachter dat het geen echte misselijkheid is maar dat het spanningsmisselijkheid is (door de fobie). Maar hoe kom jij er nou achter dat het spanningsmisselijkheid is? Wanneer realiseer jij je dat de fobie je weer eens voor de gek heeft gehouden?

Lees verder >>


Nieuws:
Penningmeester stelt zich voorWie ben je?
Ik ben Vincent, 26 jaar, getrouwd en sinds 1 juli 2010 penningmeester van de Stichting Emetofobie.

Nieuw ben ik voor de meeste niet, ik ben inmiddels al ruim een jaar of 6 actief. Ik heb tot op heden vooral het technische werk achter de schermen gedaan en ik ben bijna alle jaren betrokken geweest bij de organisatie van de infodag.

Wat ga je doen voor de Stichting?
Vanuit mijn functie als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de administratie van de stichting. Verder blijf ik mijn huidige taken op technisch gebied en met betrekking tot de infodag uitvoeren.


Wat hoop je te bereiken bij de Stichting?
Ik wil vooral bereiken dat we iets kunnen betekenen voor de doelgroep buiten het forum. Veel leden zijn via zoekmachines op de site terechtgekomen, maar de doelgroep die er niet op die manier komt, hoop ik beter te kunnen bereiken. Verder hoop ik dat we de activiteiten in BelgiŽ verder kunnen uitbreiden/opzetten, zodat er bijvoorbeeld voor deze doelgroep ook een infodag dicht bij huis komt.

 

nix
Copyright Stichting Emetofobie 2012
Website gemaakt door:
Web-Wise
Inloggen beheerder