Uitnodiging:
Kom naar de infodag 'EMDR bij emetofobie'

Beste [naam],

Op zaterdag 5 september houdt Stichting Emetofobie haar jaarlijkse infodag. Deze vindt plaats op dezelfde ruime en rustige locatie als 2008: op partyboerderij Champ'Aubert in Driebergen.

Dit jaar kunnen de aanwezigen een lezing bijwonen over EMDR. EMDR is een therapie die gericht is op het 'verwerken' van herinneringen aan de gebeurtenissen waarna de klachten zijn begonnen of erger zijn geworden. De lezing wordt gegeven door prof. dr. Ad de Jongh, hoogleraar angst- en gedragsstoornissen en schrijver van o.a. het 'Handboek EMDR' en een artikel over EMDR bij emetofobie. Hij heeft meerdere mensen met emetofobie behandeld. Na de lezing is er een mogelijkheid om vragen stellen aan prof. dr. Ad de Jongh.

Naast informatief is de infodag elk jaar ook erg gezellig. Zowel mensen met emetofobie als partners en ouders wisselen ervaringen uit met onbekende lotgenoten of kletsen bij met oude bekenden van het forum of vorige infodagen.

Kortom, een dag die je niet mag missen.

Geef je op voor de infodag!

Hartelijke groeten,
Bestuur Stichting Emetofobie

NB: als je je voor 20 april hebt opgegeven, vragen we je je gevens nog een keer achter te laten. Door een technische storing hebben wij ze mogelijk niet ontvangen.

Verslag infodag 2008:

Ben je nieuwsgierig hoe een infodag van Stichting Emetofobie in z'n werk gaat? Bekijk dan de foto's en het verslag van de infodag 2008.

Bekijk foto's

Lees het verslag