De nieuwsbrief Emetobrief is een uitgave van Stichting Emetofobie

Nieuws:
Gratis sessie aandachtsgerichte therapie!

Vrienden van Stichting Emetofobie kunnen op de Infodag Emetofobie gratis een sessie aandachtsgerichte therapie (mindfulness) volgen. Niet-vrienden betalen 5 euro. De infodag vindt plaats op 6 september in Driebergen. Meld je aan! Het kan nog tot 1 september.

Lees verder >>

Emetofobie in de media:
Stichting Emetofobie in de media

Penningmeester Ingeborg Prins heeft een interview gegeven over emetofobie.
Het interview is geplaatst in weekblad Maasstad editie IJsselstein. In het artikel wordt ook de stichting en de infodag besproken.
Ook zo nieuwsgierig naar wat Ingeborg te vertellen heeft? Lees nu het artikel online.

Lees verder >>

Update:
Therapie bij Theo Bouman

Tijdens de Infodag 2007 kon je je aanmelden voor therapie bij Theo Bouman. Helaas is hier nog geen nieuws over. Theo Bouman geeft aan dat er in september of oktober meer bekend wordt over de therapie. Wij hopen dat de geinteresseerden nog even kunnen wachten totdat hun geduld beloond wordt.


Stelling:
Stelling: accepteren van angst is belangrijk!

Accepteren van een fobie en omgaan met emoties is niet altijd even makkelijk. Tijdens de Infodag 2008 kunnen ge´nteresseerden een lezing en workshop volgen over het leren accepteren van emoties en omgaan met stress. Vind jij accepteren van angst belangrijk? Discussieer mee op het forum!

Lees verder >>


Forumlid uitgelicht:
AaltjeWie is Aaltje?
Ik ben een single moeder van dertig jaar. Na een vrij roerig leven sta ik op het punt om een andere richting in te slaan. Ik start op het hbo om mijn propedeuse geschiedenis te halen en door te kunnen stromen naar de universiteit.

Aaltje en emetofobie?
Van kinds af aan ben ik al bang om over te geven. Sinds ik in 2001 een aantal keer flink ziek ben geweest, is het een fobie geworden. Ik ben toen door een moeilijke periode gegaan. Gelukkig gaat het sinds een aantal jaar weer stukken beter en ben ik niet zo fobisch meer.

Aaltje en het forum?
Het forum is echt geweldig! Ik zit er sinds 2003, ben een van de eerste leden. Het was fijn om ergens mijn verhaal kwijt te kunnen zonder dat ik bang hoefde te zijn om me te kwetsbaar op te stellen. Zelfs nu ik niet meer fobisch ben, blijf ik komen. Gewoon omdat het mijn plekje is!

Aaltje en de infodag?
Ik kom zeker! Ik ben al een aantal jaar geweest en wil het niet missen. 

nix
Copyright Stichting Emetofobie 2012
Website gemaakt door:
Web-Wise
Inloggen beheerder